Ονειρεμένες διακοπές στη χαλκιδική μόνο στο Hotel Makednos

Hotel Makednos

antlies thermotitas

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

 

 ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Η θερμοπρόσοψη ή εξωτερική μόνωση κτιρίου αποτελεί το μοναδικό τρόπο θερμικής προστασίας των κτιρίων από τα καιρικά φαινόμενα και τις αλλαγές της θερμοκρασίας και επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση κατάλληλου θερμομονωτικού υλικού στην εξωτερική πλευρά ενός κτιρίου. Αποτελεί μόνιμη επένδυση με άμεσα αποτελέσματα. Είναι απαραίτητη οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης και αν διαθέτουμε. Αναβαθμίζει ενεργειακά όλο το κτίριο μειώνοντας τη συνολική δαπάνη για θέρμανση, ψύξη, το χρόνο επίτευξης της επιθυμητής θερμοκρασίας και ανεβάζει την αξία της κατασκευής. Η διογκωμένη πολυστερίνη με γραφίτη 9 cm με Θερμική αγωγιμότητα λ = 0,03 W/m*K που χρησιμοποιεί η Καμινοτεχνική έχει πολύ μεγαλύτερη απόδοση στην εξοικονόμηση ενέργειας χάρις στο γραφίτη που περιέχει. Επιπροσθέτως το 1cm διογκωμένης πολυστερίνης (λευκής, μεγάλης πυκνότητας και αντοχής) που βρίσκεται στη εξωτερική πλευρά ενισχύει τη μόνωση και τη κατασκευή ως σύνολο αφού: 1) Δημιουργεί μία πρώτη ασπίδα θωράκισης απέναντι στην μεταδιδόμενη θερμότητα μέσω ακτινοβολίας την οποία και αντανακλά πίσω στο περιβάλλον. 2) Με την υψηλή πυκνότητα και αντοχή που τη διακρίνει η θερμοπρόσοψη αποκτά αντοχή στη κρούση , αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο μελλοντικές φθορές (λακκούβες, τρύπες).3) Συγκρατεί το υπόλοιπο σώμα της θερμοπρόσοψης από συστολές και διαστολές κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, έτσι δεν πρόκειται να υπάρξουν κενά μεταξύ των αρμών και επομένως σημεία με ελλιπή μόνωση, διάτρητα από την υγρασία. Τοποθετώντας την συγκεκριμένη θερμοπρόσοψη μειώνετε το κόστος θέρμανσης της οικίας σας έως και 70 %. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε παλιές όσο και σε καινούργιες κατασκευές.

Πλεονεκτήματα Θερμοπρόσοψης

 • Ζεστό σπίτι το χειμώνα κρύο το καλοκαίρι.

 • Εξοικονόμηση χρημάτων και ενεργείας χειμώνα και καλοκαίρι.

 • Αποφυγή της μούχλας ή άλγης και των λεκέδων υγρασίας καθώς γίνεται στεγάνωση των τοίχων.

 • Ενεργειακό-Οικολογικό σπίτι καθώς μειώνονται αισθητά οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και η εκπομπή θερμότητας από μέσα προς τα έξω και αντίστροφα.

 • Θερμο-υγρομετρική προστασία των εξωτερικών τοιχωμάτων μειώνοντας τις συστολές και τις διαστολές αυξάνοντας τη βιωσιμότητα της κατασκευής .

 • Δημιουργία ευχάριστου κλίματος στο εσωτερικό καθώς δεν γίνονται απότομες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας χάρις την θερμοπρόσοψη.

 • Μηδενικό κόστος συντήρησης.

 • Οπτική ανακαίνιση, βελτίωση όψης των κτιρίων.

 • Με τη θερμοπρόσοψη προστατεύονται από υγρασία και παγωνιά οι σωλήνες του κτιρίου.

 • Θερμική αγωγιμότητα λ = 0,03 W/m*K χάρι στο γραφίτη της θερμοπρόσοψης από Καμινοτεχνική.

 • Εύκολη διαμόρφωση της για να συνάδει με τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

 • Χαμηλό βάρος.

 • Υψηλή αντοχή στη συμπίεση.

 • Γρήγορη εγκατάσταση.

 • Πιο αποδοτική από την εσωτερική μόνωση καθώς παρέχει μεγαλύτερη προστασία και δεν καταλαμβάνει εσωτερικό χώρο χρήσης.

 

Εφαρμογή της θερμοπρόσοψης.

thermoprosopsi

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογό μας πατώντας εδώ.

facade5.jpgfacade4.jpgfacade.jpgfacade1.jpgfacade2.jpgfacade3.jpg

Site Rights

Bottomlogos

Το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχυρωμένες πατέντες της της kaminotechniki S.A.
kaminotechniki S.A. (C) all rights reserved.
Designed by Stathis Ioannidis

επικοινωνια

επικοινωνια

Περιμένουμε να ακούσουμε τι σας ενδιαφέρει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Εάν θέλετε πιο άμεση επαφή τηλεφωνήστε μας στο : +30 2310684607,+30 6978890570

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η διεύθυνσή μας

Τέρμα Μακρυγιάννη - Εύοσμος, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη, , Ελλάδα 56000 τ.θ. 40332

Social Media

Like Kaminotechniki Tweet Kaminotechniki Kaminotechniki Kaminotechniki KaminotechnikiGoogle Kaminotechniki