Ονειρεμένες διακοπές στη χαλκιδική μόνο στο Hotel Makednos

Hotel Makednos

antlies thermotitas

Laddomat

 Εσείς που χρησιμοποιείτε ξύλο ή pellets για θέρμανση, θα βρείτε εδώ την απάντηση στο γιατί να προσθέσετε Laddomat και ενδεχομένως δοχείο αδράνειας στο λέβητά σας.

1. Μεγαλυτερη διαρκεια

Με το Laddomat στο σύστημά σας, αυξάνετε τη διάρκεια ζωής του λέβητα. Χάρη στο γεγονός ότι το Laddomat ψύχει το λέβητα με προθερμασμένο νερό επιστροφής, μειώνεται θεαματικά η διάβρωση του κάτω μέρους του λέβητα. Επίσης, πολλοί κατασκευαστές λεβήτων δίνουν εγγύηση μεγαλύτερης διάρκειας για το λέβητα αν το σύστημα θέρμανσης περιλαμβάνει Laddomat.

 2. Μεγαλυτερη οικονομια

Ένα σύστημα χωρίς δοχείο αδράνειας( άμεσο σύστημα) πρέπει να το ανάβετε αρκετές φορές την ημέρα για να διατηρεί τη ζέστη, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανάλωση ξύλου/pellets. Τοποθετώντας μια δεξαμενή αποθήκευσης και Laddomat στο σύστημα σας, μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα σας μέχρι και 50%.

3. Μεγαλυτερη ανεση

Ένα δοχείο αδράνειας λειτουργεί ως απόθεμα και ενδιάμεση αποθήκη για το νερό που κυκλοφορεί με τη βοήθεια του κυκλοφορητή μέσα στο σύστημα θέρμανσης. Ο λέβητας ζεσταίνει το νερό στη δεξαμενή και το ζεστό νερό παρέχεται μετά στους καταναλωτές. Με μια δεξαμενή αποθήκευσης θα ανάβετε το λέβητα πολύ πιο σπάνια.

4. Περιβαλλοντικα πλεονεκτηματα

Με δοχείο αδράνειας και Laddomat, δεν χρειάζεται να ανάβετε το λέβητα τόσο συχνά όσο όταν ο λέβητας είναι απευθείας συνδεδεμένος με το σύστημα θέρμανσης. Έτσι εκμεταλλεύεστε την ενέργεια του καυσίμου πολύ καλύτερα και δημιουργείτε τις καλύτερες προϋποθέσεις για φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση.

Γιατί δεξαμενή αποθήκευσης ;

Η λειτουργία ενός δοχείου αδρανείας είναι απλή και βασίζεται στην αρχή της Φυσικής ότι το ζεστό νερό είναι ελαφρύτερο από το κρύο. Το ζεστό νερό αντλείται από το λέβητα και προωθείται στο άνω μέρος της δεξαμενής, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνεται κρύο νερό από τη βάση της δεξαμενής.

Για να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία όπως ορίζεται, το όριο μεταξύ ζεστού και κρύου νερού πρέπει να είναι σταθερό. Αν αναμιγνύονται συνεχώς ζεστό και κρύο νερό, η θερμοκρασία του νερού θα είναι χαμηλότερη. Αυτό σημαίνει ότι η ικανότητα θέρμανσης μειώνεται – στη χειρότερη περίπτωση, η ενέργεια δε φτάνει ούτε καν για να ζεσταθεί νερό για ένα ντους.

Το μυστικό του τέλειου διαχωρισμού είναι να ελέγχεται η εισροή προς τη δεξαμενή, ώστε να μη διαταράσσεται ο διαχωρισμός. Το εξάρτημα που το επιτυγχάνει αυτό είναι μια ρυθμιστική μονάδα πλήρωσης, και η κορυφαία ρυθμιστική μονάδα πλήρωσης στην αγορά είναι το Laddomat.

Έτσι λειτουργεί το Laddomat

Όταν ξεκινά ο λέβητας, το Laddomat θέτει το νερό σε κυκλοφορία στο εσωτερικό του λέβητα, ώστε να φτάσει γρήγορα στη θερμοκρασία λειτουργίας και να αρχίσει να ζεσταίνει το δοχείο αδρανείας. Στη συνέχεια, το Laddomat αντλεί ζεστό νερό και το στέλνει στη κορυφή του δοχείου αδρανείας αργά και ελεγχόμενα, ώστε ο διαχωρισμός να είναι ο βέλτιστος. Επιπλέον, το Laddomat ψύχει το λέβητα με προθερμασμένο νερό επιστροφής, δηλ. ζεστό νερό από το πάνω μέρος του λέβητα, που έχει αραιωθεί με λίγο κρύο νερό από το κάτω μέρος του δοχείου αδρανείας.

 

Ladomata 21 60 Fill 235x300

Laddomat 21-60 κυκλοφορητής

με τρίοδη θερμοστατική και

θερμομικτική βαλβίδα 57°C και 63°C

 

 Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιό μας πατώντας εδώ.

 

Site Rights

Bottomlogos

Το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχυρωμένες πατέντες της της kaminotechniki S.A.
kaminotechniki S.A. (C) all rights reserved.
Designed by Stathis Ioannidis

επικοινωνια

επικοινωνια

Περιμένουμε να ακούσουμε τι σας ενδιαφέρει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Εάν θέλετε πιο άμεση επαφή τηλεφωνήστε μας στο : +30 2310684607,+30 6978890570

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η διεύθυνσή μας

Τέρμα Μακρυγιάννη - Εύοσμος, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη, , Ελλάδα 56000 τ.θ. 40332

Social Media

Like Kaminotechniki Tweet Kaminotechniki Kaminotechniki Kaminotechniki KaminotechnikiGoogle Kaminotechniki