Ονειρεμένες διακοπές στη χαλκιδική μόνο στο Hotel Makednos

Hotel Makednos

antlies thermotitas

EcoZenith i550 Pro

Το EcoZenith i550 Pro είναι ένας  έξυπνος διαχειριστής του ζεστού νερού ως προς τη θέρμανση και τη χρήση (σε κατοικία ή επιχείρηση) καθώς και κέντρο ελέγχου. Το EcoZenith i550 Pro προσφέρει μία πραγματικά αποδοτική λύση στη θέρμανση και τις απαιτήσεις για ζεστά νερά.

Το EcoZenith i550 Pro διαχειρίζεται ενεργά πολλαπλές πηγές ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να διαχειρίζεται έως 3 ανεξάρτητες  ζώνες θέρμανσης. Ο έξυπνος έλεγχος εντοπίζει αυτόματα την πιο οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον πηγή θέρμανσης ανάλογα με τις απαιτήσεις θέρμασης του κτιρίου. Για να διασφαλιστεί η ενεργειακή ασφάλεια το EcoZenith i550 Pro είναι εφοδιασμένο με απορροφητήρες ενέργειας πολλαπλών επιπέδων, παρέχοντας εναλακτική παροχή όποτε χρειαστεί.

Το ζεστό νερό παρέχεται εύκολα από το EcoZenith i550 Pro, το επάνω μέρος της δεξαμενής μπορεί να προσφέρει μέχρι 300 λίτρα ζεστού νερού με μέγιστο ρυθμό παροχής τα 40 λίτρα ανά λεπτό στους 43 βαθμούς. Ακόμη έχει τη δυνατότητα να παρέχει 600 λίτρα νερού στους 40ºC με ρυθμό παροχής στα 22 λίτρα ανά λεπτο.

Το EcoZenith i550 Pro έρχεται ολοκληρωμένο με πολλαπλές ευμεγέθεις συνδέσεις οι οποίες βοηθούν όχι μονο στην εγκατάσταση και τη λειτουργία, αλλά δίνουν τη δυνατότητα επέκτασης του συστήματος στο μέλλον.

Το EcoZenith i550 Pro μας δίνει την "όλα σε ένα λυση" με το σύστημα έξυπνου ελέγχου που διαθέτει. Είναι η απαραίτητη προσθήκη σε οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης, αφού με τον έξυπνο διαχειριστή ενέργειας μπορεί και συνδυάζει τις σημερινές ανάγκες για αξιοποίηση τόσο οικολογικών όσο και συμβατικών πηγών θέρμανσης, διασφαλίζοντας την άνεση, την αξιοπιστία και την ενεργειακή απόδοση στο σπίτι ή την επιχείρηση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 Διαστάσεις πριν τη τοποθέτηση χωρίς μόνωση (YxΠxB) 1700x750x950 mm
 Διαστάσεις μετά την τοποθέτηση με μόνωση (YxΠxB) 1700x886x1067 mm
 Βάρος 256 Kg
 Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης 40°C με ροή 22 λίτρα ανά λεπτό με θερμοκρασία νερού αδράνειας 55°C600L/h
 Σπειροειδής εναλλάκτης χαλκού βαρέου τύπου με πτερύγια για ζεστά νερά χρήσης 2x18,6 m
 Σπειροειδής εναλλάκτης χαλκού βαρέου τύπου με πτερύγια για ηλιακούς συλλέκτες 10 m
 Ανακυκλοφορία ζεστού νερού χρήσης 0,6 m
 Όγκος νερού 540 L
 Παροχή ρεύματος 400V 3N~
 Ισχύς ενσωματωμένων αντιστάσεων (για αυτόνομη λειτουργία) 2 x 9 Kw προαιρετικά +9 Kw
Ασφάλεια παροχής ρεύματος 16-36 A

Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογό μας πατώντας εδώ.

550i-icons.jpgtomi-ctc.jpgola-se-ena.jpg

Site Rights

Bottomlogos

Το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχυρωμένες πατέντες της της kaminotechniki S.A.
kaminotechniki S.A. (C) all rights reserved.
Designed by Stathis Ioannidis

επικοινωνια

επικοινωνια

Περιμένουμε να ακούσουμε τι σας ενδιαφέρει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Εάν θέλετε πιο άμεση επαφή τηλεφωνήστε μας στο : +30 2310684607,+30 6978890570

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η διεύθυνσή μας

Τέρμα Μακρυγιάννη - Εύοσμος, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη, , Ελλάδα 56000 τ.θ. 40332

Social Media

Like Kaminotechniki Tweet Kaminotechniki Kaminotechniki Kaminotechniki KaminotechnikiGoogle Kaminotechniki