Ονειρεμένες διακοπές στη χαλκιδική μόνο στο Hotel Makednos

Hotel Makednos

antlies thermotitas

ECOLOGIC PRO

 

Οι απεριόριστες δυνατότητες του ECOLOGIC PRO σας βοηθούν να συνδυάσετε τα κατάλληλα συστήματα θέρμανσης για τις δικές σας ανάγκες με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την μέγιστη οικονομία.

Το CTC Ecologic Pro είναι ένα μοναδικό σύστημα ελέγχου που παρακολουθεί και ρυθμίζει τις αντλίες θερμότητας της CTC, τα ηλιακά πάνελ, πισίνες, συστήματα ψύξης κτλπ.

Μπορεί να διαχειρίζεται και να παρακολουθεί πολλαπλές πηγές θερμότητας  και έως 10 αντλίες θερμότητας. Υπάρχουν 6 διαφορετικές λειτουργίες συστήματος που ταιριάζουν στην πλειονότητα των συστημάτων θέρμανσης για οικιακή και επαγγελματική χρήση θερμαινόμενων νερών.

Το CTC Ecologic Pro έχει μεγάλη έγχρωμη και καθαρή οθόνη 4,3 ιντσών μέσω της οποίας είναι διαθέσιμα τα στοιχεία λειτουργίας, μακροπρόθεσμες τιμές , πρωσοπικές ρυθμίσεις με απλό και κατανοητό τρόπο. Υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής των στοιχείων λειτουργίας και αναβάθμισης του προγράμματος μέσω USB.

Το CTC Ecologic Pro έχει ασυνήθιστα αξεσουάρ ! μπορεί να ελεγχθεί με SMS ή να συνδεθεί στο κεντρικό σύστημα με CTC BMS/ Internet. Ένα ακόμη φοβερό αξεσουάρ είναι ο ασύρματος αισθητήρας δωματίου που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο.

Η Καμινοτεχνική σας προτείνει κάποιες ενδεικτικές μορφές συνδεσμολογίας ανάλογα με την χρήση της εκάστοτε περίπτωσης κατοικίας ή επιχείρησης. Μπορείτε να ακολουθήσετε την συνδεσμολογία που χρειάζεστε για την καλύτερη λειτουργία θέρμανσης του χώρου. Η Καμινοτεχνική σας προτείνει και άλλες μορφές συνδεσμολογίας ανάλογα με την ανάγκη του κάθε χώρου βασιζόμενη σε μελέτες και αναλύσεις.

Μπορούμε τώρα να εξασφαλίσουμε θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης μένοντας ήσυχοι στο μεγάλο αυτό κεφάλαιο που λέγεται ΘΕΡΜΑΝΣΗ εξαλείφοντας την ερώτηση "Πως θα ζεσταθώ και με ποιόν τρόπο;"

ecologicpro_katopsi.jpgecologic_paint.jpg

Site Rights

Bottomlogos

Το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχυρωμένες πατέντες της της kaminotechniki S.A.
kaminotechniki S.A. (C) all rights reserved.
Designed by Stathis Ioannidis

επικοινωνια

επικοινωνια

Περιμένουμε να ακούσουμε τι σας ενδιαφέρει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Εάν θέλετε πιο άμεση επαφή τηλεφωνήστε μας στο : +30 2310684607,+30 6978890570

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η διεύθυνσή μας

Τέρμα Μακρυγιάννη - Εύοσμος, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη, , Ελλάδα 56000 τ.θ. 40332

Social Media

Like Kaminotechniki Tweet Kaminotechniki Kaminotechniki Kaminotechniki KaminotechnikiGoogle Kaminotechniki