Ονειρεμένες διακοπές στη χαλκιδική μόνο στο Hotel Makednos

Hotel Makednos

antlies thermotitas

Ecoline Polaris

Ecoline Polaris

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΨΥΞΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Ειδικά σχεδιασμένη με βάση EN 14511 για τις Ελληνικές κλιματολογικές & κατασκευαστικές συνθήκες (ελαφρώς μονωμένα σπίτια), με την παραδοσιακή θέρμανση σωμάτων πάνελ, τα οποία απαιτούν υψηλές θερμοκρασίες νερού.

Η αντλία θέρμανσης Ecoline Polaris φτάνει σε υψηλή θερμοκρασία εξόδου νερού με χαρακτηριστική άνεση και με μεγάλη απόδοση.

Η αντλία θέρμανσης Ecoline Polaris διαθέτει σύστημα αντιστάθμισης το οποίο προσαρμόζει την λειτουργία της αντλίας αυτόματα ανάλογα με τις εξωτερικές μεταβολές της θερμοκρασίας. Με τον τρόπο αυτό διατηρεί την θερμική της απόδοση και σε χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς να μεταβάλλεται η θερμοκρασία του σπιτιού.

Η αντλία διαθέτει όλα τα συστήματα αυτοπροστασίας της για την ασφαλή της λειτουργία καθώς και την αντιπαγωτική προστασία της όταν παραμένει σε αδράνεια και θερμοκρασίες κάτω από τους 5 C βαθμούς. Διαθέτει επίσης λειτουργία κατά της λεγεωνέλλας, χρησιμοποιώντας οικολογικό ψυκτικό R407C.

 

Μπορεί να λειτουργήσει με εσωτερικό θερμοστάτη για τη θέρμανση σπιτιού.

Διαθέτει λειτουργία χρονοδιακόπτη για της ανάγκες του χρήστη.

Χειριστήριο με οθόνη LED και πλήκτρα αφής.

Μπορείτε να καταβάσετε τον κατάλογο πατώντας εδώ.

 

ecopolarisstat.jpg

Site Rights

Bottomlogos

Το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχυρωμένες πατέντες της της kaminotechniki S.A.
kaminotechniki S.A. (C) all rights reserved.
Designed by Stathis Ioannidis

επικοινωνια

επικοινωνια

Περιμένουμε να ακούσουμε τι σας ενδιαφέρει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Εάν θέλετε πιο άμεση επαφή τηλεφωνήστε μας στο : +30 2310684607,+30 6978890570

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η διεύθυνσή μας

Τέρμα Μακρυγιάννη - Εύοσμος, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη, , Ελλάδα 56000 τ.θ. 40332

Social Media

Like Kaminotechniki Tweet Kaminotechniki Kaminotechniki Kaminotechniki KaminotechnikiGoogle Kaminotechniki