Ονειρεμένες διακοπές στη χαλκιδική μόνο στο Hotel Makednos

Hotel Makednos

antlies thermotitas

Τριτογενης κλιμακωτη καυση

H τριτογενής κλιμακωτή καύση δημιουργείται διοχετεύοντας αέρα στην θερμοκρασία των καυσαερίων περιμετρικά και καθ΄ύψος του χώρου καύσης, με αποτέλεσμα την ανάφλεξη των καυσαερίων σε οποιοδήποτε σημείο αυτά βρίσκονται.

Αυτή η μέθοδος μας δίνει πολλαπλάσια θερμοκρασία και ταυτόχρονα σχεδόν μηδενικά καυσαέρια, που μαζί με το εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης θερμότητας στο νερό μασ δίνει ίσως το μοναδικό τζάκι στον κόσμο με τόσο μεγάλη θερμική και οικολογική απόδοση. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε την σταθερότητα στην λειτουργία του και στην απόδοσή του.

Site Rights

Bottomlogos

Το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχυρωμένες πατέντες της της kaminotechniki S.A.
kaminotechniki S.A. (C) all rights reserved.
Designed by Stathis Ioannidis

επικοινωνια

επικοινωνια

Περιμένουμε να ακούσουμε τι σας ενδιαφέρει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Εάν θέλετε πιο άμεση επαφή τηλεφωνήστε μας στο : +30 2310684607,+30 6978890570

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η διεύθυνσή μας

Τέρμα Μακρυγιάννη - Εύοσμος, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη, , Ελλάδα 56000 τ.θ. 40332

Social Media

Like Kaminotechniki Tweet Kaminotechniki Kaminotechniki Kaminotechniki KaminotechnikiGoogle Kaminotechniki