Ονειρεμένες διακοπές στη χαλκιδική μόνο στο Hotel Makednos

Hotel Makednos

antlies thermotitas

Ο καθαρισμός της καμινάδας είναι η πιο σημαντική εργασία συντήρησης που πρέπει να γίνεται σε ένα τζάκι τουλάχιστον μία φορά το χρόνο (ανάλογα τη χρήση). Ο καθαρισμός της καμινάδας συμβάλει στην αποδοτικότερη λειτουργία της εστίας, την εξοικονόμηση ενέργειας, μα πάνω απ όλα στην ασφάλεια! Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που από αμέλεια συντήρησης προκλήθηκαν πυρκαγιές σε όχι μόνο στις καμινάδες αλλά επεκτάθηκαν και σε ολόκληρες τις οικίες. Ο καθαρισμός από εξειδικευμένο συνεργείο είναι οικονομικός και διεκπεραιώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Site Rights

Bottomlogos

Το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχυρωμένες πατέντες της της kaminotechniki S.A.
kaminotechniki S.A. (C) all rights reserved.
Designed by Stathis Ioannidis

επικοινωνια

επικοινωνια

Περιμένουμε να ακούσουμε τι σας ενδιαφέρει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Εάν θέλετε πιο άμεση επαφή τηλεφωνήστε μας στο : +30 2310684607,+30 6978890570

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η διεύθυνσή μας

Τέρμα Μακρυγιάννη - Εύοσμος, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη, , Ελλάδα 56000 τ.θ. 40332

Social Media

Like Kaminotechniki Tweet Kaminotechniki Kaminotechniki Kaminotechniki KaminotechnikiGoogle Kaminotechniki