Ονειρεμένες διακοπές στη χαλκιδική μόνο στο Hotel Makednos

Hotel Makednos

antlies thermotitas

εξοικονομηση κατ' οικον

Ολοκληρωμένα πακέτα ενεργειακής αναβάθμισης από την Καμινοτεχνική. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ' οίκον αναβαθμίζοντας ενεργειακά την κατοικία ή την επιχείρησή σας, μα πάνω απ' όλα την ποιότητα ζωής σας. Μειώστε μέχρι και 70% τις δαπάνες θέρμανσης ! Θωρακίστε τον προσωπικό σας χώρο από τις μεταβολές της θερμοκρασίας με την απαράμιλλη σε ποιότητα θερμοπρόσοψη που διαθέτουμε. Η ολοκληρωμένη σειρά από αντλίες θερμότητας της εταιρείας μας είναι σε θέση να καλύψει της ανάγκες για θέρμανση οποιουδήποτε χωρου. Τα ενεργειακά τζάκια μας κατασκευάζονται σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για ένταξη στο ενεργειακό πρόγραμμα. Κατασκευάζουμε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.

Ελάτε σε επαφή με μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες καθώς με το πρόγραμμα εξοικονομηση κατ' οικον οι ωφελούμενοι δικαιούνται:     

  • Eπιχορήγηση έως και 70% του επιλέξιμου προϋπολογισμού.    
  • 100% επιδότηση τόκων.    
  • Kάλυψη δαπάνης ενεργειακού επιθεωρητή και συμβούλου έργου.

Site Rights

Bottomlogos

Το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχυρωμένες πατέντες της της kaminotechniki S.A.
kaminotechniki S.A. (C) all rights reserved.
Designed by Stathis Ioannidis

επικοινωνια

επικοινωνια

Περιμένουμε να ακούσουμε τι σας ενδιαφέρει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Εάν θέλετε πιο άμεση επαφή τηλεφωνήστε μας στο : +30 2310684607,+30 6978890570

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η διεύθυνσή μας

Τέρμα Μακρυγιάννη - Εύοσμος, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη, , Ελλάδα 56000 τ.θ. 40332

Social Media

Like Kaminotechniki Tweet Kaminotechniki Kaminotechniki Kaminotechniki KaminotechnikiGoogle Kaminotechniki