Ονειρεμένες διακοπές στη χαλκιδική μόνο στο Hotel Makednos

Hotel Makednos

antlies thermotitas

εργοστάσιο

Η εταιρία Καμινοτεχνική Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τον κ. Τσιβίκη Σταύρο ξεκινώντας πολύ δυναμικά στο χώρο των ενεργειακών εστιών αλλά και του design στην Ελλάδα.

Είναι μία σύγχρονη εταιρία που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές και ξεχωρίζει στο χώρο που δραστηριοποιείται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για την τεχνολογία που διαθέτει.

Χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο παραγωγικό εξοπλισμό και παράγει ευρεία σειρά μοντέλων ενεργειακών εστιών, αντλιών θερμότητας (αέρος - νερού), σομπών.

Η εταιρία συνεχώς επεκτείνεται σε καινούριους τομείς και αναπτύσσει τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες για να μπορεί να παρέχει στους πελάτες της, τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις γι'αυτούς.

Στόχος είναι η καλύτερη ποιότητα και η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η επιτυχία της εταιρίας οφείλεται στις τεχνικές γνώσεις που διαθέτει, στην πολυετή εμπειρία του άριστου εκπαιδευμένου προσωπικού της και στις καινοτόμες ιδέες (Anti Tar) που προσφέρει στον πελάτη.

Απόδειξη της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας είναι η πιστοποίηση της εταιρίας μας με το παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο διασφάλισης ποιότητας TUV 9001:2000. Επίσης όλες οι κατασκευές των εστιών μας ακολουθούν τις οδηγίες των ευρωπαϊκών προτύπων:

EN 13229
EN 13229 / A1
EN 13229 / A2

Η Καμινοτεχνική Α.Ε. θα είναι πάντοτε η πυξίδα για να σας δείξει το σωστό δρόμο επιλογής τζακιού στο χώρο σας αλλά και να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και εγκυρότητα!

Site Rights

Bottomlogos

Το περιεχόμενο και οι τεχνολογίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία και κατοχυρωμένες πατέντες της της kaminotechniki S.A.
kaminotechniki S.A. (C) all rights reserved.
Designed by Stathis Ioannidis

επικοινωνια

επικοινωνια

Περιμένουμε να ακούσουμε τι σας ενδιαφέρει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Εάν θέλετε πιο άμεση επαφή τηλεφωνήστε μας στο : +30 2310684607,+30 6978890570

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η διεύθυνσή μας

Τέρμα Μακρυγιάννη - Εύοσμος, άνωθεν Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη, , Ελλάδα 56000 τ.θ. 40332

Social Media

Like Kaminotechniki Tweet Kaminotechniki Kaminotechniki Kaminotechniki KaminotechnikiGoogle Kaminotechniki